A felvonók utasai számára nem lehet közömbös, hogy a látható felületek melyeket nap, mint nap látnak ( a felvonófülkék belseje, a fülkeajtók és aknaajtók, a portálok…) milyen állapotban vannak. Sajnos azonban az idők során a természetes elhasználódás és a rongálás többnyire elkerülhetetlen... Fentiek miatt ajánljuk önöknek a fülkék belső felújítását. Oldalfalak, előfalak, mennyezet, ajtók, padló, világítás… A fülkék belső esztétikai felújítása a fülkében utazók komfortérzetét, hangulatát alapvetően és kedvezően befolyásolják.

Bővebben

Frekvenciaváltó, hálózati zavarszűrő, fékellenállás modul, illetve impulzusadó beépítése. Árnyékolt kábelekkel, a főmotorral, és a vezérléssel való összekötése, programozása. A hajtásszabályzó beépítésével 15-25%-os energia megtakarítás érhető el. (minél több indítás – annál nagyobb megtakarítás.) A szintbeállási pontosság mm-es pontosságú és független a fülke folyamatosan változó terhelési viszonyaitól! A hajtásszabályzó kíméli a hajtóművet és a féket, növeli élettartamukat és fokozatmentes komfortos utazási élményt biztosít.

Bővebben

Felmérés, szaktanácsadás, tervezés, ajánlatkészítés, szerződéskötés. Minőségi munkavégzés. A rendeleteknek megfelelő biztonsági berendezések cseréje. Részleges, vagy teljes körű modernizáció. Intelligens vezérlő rendszerek, illetve kezelőtablók, és aknainformációs rendszerek beépítése. A főmotorhoz korszerű energiatakarékos hajtásszabályzó beépítése, Hajtómű javítás, felújítás vagy csere. Automata szabályozott hajtású fülkeajtók beépítése. Sebességhatároló berendezések cseréje. Aknaajtó biztonsági zárak szabványosra történő cseréje.

Bővebben

A rendeletben előírt szakszerű, rendszeres megelőző karbantartás végzése a gyártó utasítása szerint. Ennek hiányában az érvényben lévő Általános Karbantartási Utasításnak megfelelően. Célkitűzésünk nem a „hibák gyors elhárítása”, hanem minőségi munkavégzéssel a váratlan meghibásodások megelőzése, minimalizálása! Amennyiben mégis meghibásodás következne be, úgy a hibaelhárítást a bejelentéstől számított lehetséges legrövidebb időn belül megkezdjük. Ügyfeleink figyelmét felhívjuk az elhasználódott, cserére szoruló alkatrészekre.

Bővebben

A felújítások, modernizációk során a vonatkozó rendeletek szerint a régi, elavult, kézi működtetésű fülkeajtók kiváltása, automatizálása szükséges. Az általunk javasolt HYDRA típusú – automata fülkeajtó család egyedülállóan sokoldalú, minősítéssel rendelkező, a modernizációknál univerzálisan alkalmazható és kiváló minőségű, frekvencia szabályozott hajtású fülkeajtó. Ez a fülkeajtó rendszer kiválóan alkalmazkodik a modernizációknál a meglévő műszaki adottságokhoz és követelményekhez. Teljesítmény, megbízhatóság és sokoldalúság..

Bővebben

A felvonó használói számára kiemelten fontos azok üzembiztonsága. Sajnos azonban az elavult, többnyire relés, régebben üzembe helyezett, vagy - bizonytalan működésű - felvonóvezérlések rengeteg meghibásodást, és a felhasználók számára ezáltal sok-sok bosszúságot okoznak. Fenti probléma megoldására ajánljuk önöknek a felvonó vezérlésének és járulékos komponenseinek komplett cseréjét, korszerű mikroprocesszoros vezérlésre, mellyel a felvonó üzembiztonsága nagyságrendekkel javul. 

Bővebben

A rendeletek szerint az üzemelés során elhasználódott, vagy meghibásodott alkatrészek javítása, felújítása vagy cseréje csak az eredetivel megegyező minősített új alkatrésszel történhet. A felvonók tervezett életkora általában maximum 20 év. Ez a tervezett üzemidő. Ezen idő alatt a rendszeres és megfelelő karbantartás mellett is 5 évenként középjavítás, 10 évente pedig nagyjavítás, illetve felújítás vagy modernizáció szükséges, mivel a komponensek, alkatrészek a folyamatos működés során kopnak, illetve elhasználódnak.

Bővebben
X

Right Click

No right click