Nem, a Bestlift Kft. már működő, meglévő felvonók karbantartását, szervizelését,  javítását, felújítását, modernizációját végzi..

Miután a felvonók típusa, állapota, kora illetve az ügyfelek igényei eltérőek ezért az árakat csak az állapot és a pontos igények felmérése során áll módunkban meghatározni.

Komoly érdeklődés esetén a Bestlift Kft. a helyszíni felmérésért, ajánlatadásért -Budapest területén belül- díjat nem számít fel.

A felvonók karbantartását maximum 35 naponként, tehát gyakorlatilag havonta kötelező elvégezni. Intenzív használat esetén, illetve speciális berendezéseknél az üzemeltető ennél sűrűbben is megrendelheti.

Igen, a karbantartáshoz, szervizeléshez, felújításhoz, modernizációhoz is szerződés megkötése szükséges.

Igen a felvonók műszaki állapotát minden karbantartáskor a felvonószerelők ellenőrzik. Ezen felül  a műszaki állapotot és a karbantartás megfelelőségét is akkredittált felvonóvizsgáló szervezetek felvonó ellenőrei -a felvonó életkorának megfelelő időszakonként- rendszeresen ellenőrzik. A vizsgálat eredményét a felvonókönyvben és külön jegyzőkönyvben is dokumentálják. Ehhez az akkredittált felvonóvizsgáló szervezettel is külön szerződést szükséges kötni.

Ajánlatkérés / megrendelés -írásban- közvetlenül a honlapunk "Kapcsolat" oldalán, illetve e-mailban, faxon, vagy levélben kezdeményezhető.

X

Right Click

No right click